Dead mainboard?

General talk not related to FFXI

Moderator: Oasisserene

Dead mainboard?

Postby Zechiel » Wed May 12, 2010 2:26 pm

Man... I opened my comp today to put a new HDD in and now my pc wont even boot.

As soon as the power is connected the mainboard (Asus P5K) light keeps flashing. Booting doesnt work (no bleeps and fans wont start)

I took everything out; USB, SATA stuff, RAM, just the powersupply and the mainboard. Nuuuuuthin...!

Anyone know whats wrong? Mainboard fried? PSU faulty?

I tried googling ofcourse, and they say take everything out and it might work, but yeah it doesnt :S
Image
Dragoon 75 | Paladin 75 | Samurai 75 | Blue Mage 75 | Bard 75 | Monk 75
All nations, Promathia, Zilart, Aht-Urghan completed.
"Even if nothing is forever... a Dragoon I remain"
Zechiel
Site Admin
Site Admin
 
Posts: 4629
Joined: Mon Nov 14, 2005 8:54 am
Location: Netherlands, Europe

Postby Rasantath » Wed May 12, 2010 9:59 pm

reseat your cpu and ram
Rasantath
Core Member
Core Member
 
Posts: 907
Joined: Thu Mar 20, 2008 7:20 am
Location: Kitchener, Ontario, Canada

Postby JamesMikeyD » Thu May 13, 2010 4:20 pm

did you try putting back in your old hard drive to see if it boots?
Image
JamesMikeyD
Core Member
Core Member
 
Posts: 256
Joined: Fri Feb 15, 2008 12:21 am
Location: MD, USA (NY Originally)

Postby Zechiel » Sat May 22, 2010 3:22 pm

Ended up being a power shortcircuit and replacing the PSU fixed it, wai!

Now I need a few days to watch all the shows and anime I've missed :twisted:
Image
Dragoon 75 | Paladin 75 | Samurai 75 | Blue Mage 75 | Bard 75 | Monk 75
All nations, Promathia, Zilart, Aht-Urghan completed.
"Even if nothing is forever... a Dragoon I remain"
Zechiel
Site Admin
Site Admin
 
Posts: 4629
Joined: Mon Nov 14, 2005 8:54 am
Location: Netherlands, Europe


Return to Out of topic

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

cron